EN DE
Tauplitz, Ausztria
Nordwand Apartman, Tauplitz, Ausztria - e-mail info@nordwand.hu
Nordwand Apartman, Tauplitz, Ausztria - telefon +36-20-468-1404
Nordwand Apartman, Tauplitz, Ausztria - facebook Facebook-on
Nordwand Apartman, Tauplitz, Ausztria - a házon belül
Nordwand Apartman, Tauplitz, Ausztria - alaprajz

Az apartman igazából egy komplett lakás egy társasház földszintjén. Elég tágas (47m2) ahhoz, hogy több ember is kényelmesen elférjen benne: két főre luxus körülményeket nyújt, négy fővel barátságos, hat főre gazdaságos megoldás. A délkeleti fekvésű teraszon a délelőtti napfényben zavartalanul élvezhető az erdő látványa, amihez a Grimming ad drámai hátteret.

A lakásban három helység található, az egyik egy kis hálószoba, egy a fürdő, egy pedig a nappali, ami egyben konyha is. Mindezt kiegészíti egy jókora erkély.

Nordwand Apartman Nordwand Apartman Nordwand Apartman Nordwand Apartman Nordwand Apartman

Berendezés, felszerelés

  • Fürdőszoba: zuhanyzó, wc, mosdó.
  • Hálószoba: franciaágy, szekrények.
  • Konyha: tűzhely, sütő, hűtő, mélyhűtő, mosogatógép, mosógép, mosogató, kenyérpirító, szendvicssütő, kávéfőző, teáskanna, edények, teljes étkészlet illetve evőszeközök.
  • Nagyszoba: kinyitható dupla ágy, polcos illetve fiókos szekrények, műholdas TV, porszívó illetve szárító állvány.

Ágynemű és törölköző tartozik a szálláshoz. Alapvető fogyasztási cikkek szintén szoktak lenni (szappan, sampon, fűszerek, olaj, liszt, rizs, kávé, tea, cukor stb.).

Megközelítés

Az apartman Tauplitz legelején található a főúttól jobbra (ld. térkép). Nagyon békés hely, kikapcsolódásra ideális, ugyanakkor csak öt perc a település központja. Télen ingyenes síbusz segíti a központi lift megközelítését, ez a háztól 100 méterre áll meg.

A ház előtt ingyenes a parkolás.

Vonattal is megközelíthető az apartman, Tauplitz vasótállomása nagyjából 500 méterre fekszik innen. Menetrend az ÖBB honlapján található.

Árak és foglalás

Foglaláshoz, kérjük, használja online űrlapunkat. Az árakról szintén ott talál információt.